Van Kempen
De Echte Bakker

Ons assortiment

Van een 'gewoon' bruinbrood tot bijzondere specialiteiten als de Woeste Knoest of een Kornlander, in onze winkels hebben wij een uitgebreid assortiment brood, kleinbrood, speciaalbrood en natuurlijk ook heerlijke koekjes en gebakjes!

Allergie

Ook als u te maken heeft met een allergie of intollerantie kunt u bij ons terecht voor heerlijk brood!

Een aantal broodsoorten zijn lactose en koemelk-eiwit vrij. Vikorn, Gildekorn, Spelt Donker

Vanuit de vriezer verkopen we ook Fijn Volkoren zonder toevoegingen en Grof en Fijn Volkoren zonder toegevoegd zout.

Spelt

In ons assortiment hebben we standaard diverse spelt broden. Het zijn 100% spelt broden, er zitten dus geen andere granen in (wel zaden).

Spelt Donker, een donker meerzaden spelt brood

Gilde Spelt Extra

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Van Kempen, De Echte Bakker

Ridderhof 22
2402 EN Alphen aan den Rijn
0172244715
0172243320